Brf Funäs Fjällby 2

2023-08-22

Brf Funäs Fjällby 2 – Nu finns detta nya projekt uppe på vår hemsida och mer information kommer inom kort. Du kan redan nu lämna intresseanmälan via hemsidan eller maila kundservice@bonorr.se. 24 st bostadsrätter (50 och 70 kvm) med eget garage, ski in ski out! Byggnation pågår för fullt och första bostäderna beräknas klara januari-24. #funäsdalsberget #funäsdalsfjällen #fjällen #skidåkning #fjällstuga

Senaste nytt!

2023-04-14

Vintern har rullat på snabbt och vi har haft tillträden både i Brf Ås Ängar 2 och Brf Funäs Fjällby 1. Rådande världsläge skapar utmaningar för hela näringslivet men vi ser fortsatt en stor efterfrågan på våra bostäder vilket är glädjande. I Ås fortsätter produktionen till enligt tidplan och vi har 8 bostäder kvar att tillträda, passa på att kolla in vår visningsbostad -ett fåtal bostäder kvar till försäljning! I Funäsdalen är första etappen Brf Funäs Fjällby 1 färdigställd och nu påbörjar vi även projektet för nästa etapp Brf Funäs Fjällby 2.

I Sundsvall, Nolby, ansöker vi nu om planbesked för ett nytt projekt med lägenheter, radhus och fristående enbostadshus. Vill ni lämna en intresseanmälan så maila kundservice@bonorr.se!

Normalt uppdaterar vi främst i våra sociala medier Instragram/Facebook, följ oss där för senaste lägesrapport i pågående projekt.

//BoNorr

NYTT PROJEKT – SÄLJSTART!

2022-06-03

Nu släpper vi nästa etapp i Ås; Brf Ås Ängar 2 – Mer info på projektsidan https://bonorr.se/projekt/brf-as-angar-2/

SÄLJSTART!

2022-03-14

Nu släpper vi Brf Funäs Fjällby 1 – kolla in projektsidan via denna länk!

Läs mer

Åre

2022-02-16

Intresserad av boende med bra förråd och carport i Åre? Anmäl intresse till vårt nästa projekt i Åre med en ny bostadstyp för platsen! Maila kundservice@bonorr.se

Läs mer

Brf Ås Ängar – slutsålt

2021-10-19

Brf Ås Ängar – etapp 1 är slutsålt och tillträden sker löpande enligt plan. Lämna din intresseanmälan redan nu till etapp 2 som planeras i direkt anslutning, ange ”Ås Ängar 2” i ditt mail till kundservice@bonorr.se. Planerad sälj- och byggstart våren 2022!

NYHET! BoNorr förvärvar mark i Funäsdalen

2021-09-30

BoNorr förvärvar över 100 byggrätter mitt i Funäsdalens skidområde med 100 % ski in ski out – teckna ditt intresse redan nu för kommande skidåkarlägenheter på kundservice@bonorr.se – märk mailet med Funäsdalen. Se våra tidigare fjällprojekt för referensbilder och inspiration. Mer info kommer inom kort!

Läs mer

Nyhet: Felanmälan

2021-06-30

Denna vecka har vi tillträde i hus 11, Brf Ängsvallen 3 och hus 2 i Brf Björnvallen 1, sedan blir det kort välbehövlig semester!

Vi har även en nyhet i form av en ny felanmälansida som vi släpper under dagen i dag, som du hittar precis som tidigare under fliken ”För dig som flyttat in”. Numera kommer man kunna följa sitt ärende via ett formulär och få meddelanden via sms/mail när förändringar sker.

Vi önskar er alla en trevlig sommar!

//BoNorr

Ny broschyr!

2021-04-28

Våren är här men fortfarande snö i luften. Vi har full produktion i Ås och Björnrike med husmonteringar. I Duved och Ängsvallen/Tegefjäll-Åre så närmar vi oss våra sista tillträden, och i Björnrike är inte första tillträdet långt bort.

Nu kan ni spana in vår nya broschyr, klicka här

Uppdatering

2021-03-29

Det råder full produktion på våra byggen och allt flyter på bra. Vi har haft några tillträden i Brf Forsasvängen Duved och i morgon tillträder hus 10 i Brf Ängsvallen 3. I Björnrike har två hus monterats och grundläggning pågår av övriga hus. Glädjande också att se området Brf Ås Ängar ta form vilket vi kan konstatera bli ett riktigt bra bostadsområde. Bild nedan från grundläggningsarbeten i Brf Ås Ängar, Ås.

Läs mer

Brf Björnvallen 1

2020-01-04

Brf Björnvallen 1 är nu fulltecknat och slutsålt. Nu är det full fart med produktion av alla våra projekt och vi vill gärna lyfta fram det otroligt fina projektet Brf Ås Ängar där det finns goda chanser att teckna sig för sitt drömboende!

//BoNorr

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR

2020-12-22

Vi på BoNorr vill önska alla en god jul och gott nytt år. Vi ser fram emot 2021 med fler bostäder att producera och förhoppningsvis ett slut på denna pandemi!

Läs mer

Byggstart Brf Ås Ängar och årets sista slutspurt

2020-12-01

Nu är projektet i Ås byggstartat och vi siktar på ett första tillträde september 2021, det känns fantastiskt roligt (se bild nedan)! Boka gärna en visning på plats med mäklaren, mer info på vår projektsida https://bonorr.se/projekt/as-angar/ eller på mäklarens sida https://www.svenskfast.se/nyproduktionsprojekt/jamtland/krokom/as/as/centralt-as/as-angar/282697

Vi har full fart med tillträden kommande veckor med sista huset i Brf Tallhöjden (Vemdalen), två enbostadshus i Brf Forsasvängen (Duved) och hus 9 med 14 lägenheter i Brf Ängsvallen 3 (Tegefjäll)!

Vi bevakar den pågående pandemin hela tiden och anpassar vår verksamhet därefter. Vi har som många andra stora utmaningar med detta men väljer att blicka framåt!

/BoNorr

Läs mer

Tillträden och försäljning

2020-10-21

Snön faller och försäljning pågår för fullt. I både Brf Ås Ängar och Brf Björnvallen 1 rullar det på med reservationer. I Björnrike finns mäklaren på plats nästa torsdag (29/10) mellan kl 11-13 och träffar er som vill titta på projektet Brf Björnvallen 1! 

I Brf Forsasvängen i Duved har vi första tillträdet i morgon för flerlägenhetshuset! Bild nedan från översta lägenhetens utsikt.

Läs mer

Säljstart Björnrike: Brf Björnvallen 1

2020-10-13

I dag är det säljstart för Brf Björnvallen 1, kolla mer på vår projektsida och även länken till mäklarsidan som ni finner på: https://bonorr.se/projekt/brf-bjornvallen/ Fullt möblerade skidåkarlägenheter i ski in/ski out!

Läs mer

Säljstart i Ås och slutsålt i Duved

2020-10-08

I dag är det säljstart för Brf Ås Ängar där vi har premiär för vår nya bostadstyp radhuset. I Ås Ängar kommer det att bli 46 lägenheter, radhus och bostadsrättsvillor i Ås öppna landskap med nära pendlingsavstånd till Östersund.

I dag såldes även sista bostaden i Brf Forsasvängen Duved och vi närmar oss första tillträde den 22 oktober!

Läs mer

Brf Björnvallen 1

2020-09-10

Nu finns det lite mer information om projektet på vår hemsida och några 3D-illustrationer att beskåda. Intresseanmälan görs till vår mäklare så kontaktar de er i god tid inför säljstart.

Brf Ängsvallen 3 – Slutsålt!

2020-09-02

Nu är även Brf Ängsvallen 3 slutsålt och vi närmar oss tillträde för första huset, hus 8!

Skynda boka ditt boende i Brf Forsasvängen är vi fortfarande har någon enstaka bostad kvar!

Brf Tallhöjden – slutsålt

2020-08-20

Projektet är slutsålt och vi blickar framåt mot säljstart för Brf Björnvallen 1 i Björnrike, reservera din plats redan nu!

NYTT PROJEKT I ÅS: ÅS ÄNGAR!

2020-08-06

I Ås strax utanför Östersund planerar vi nu att uppföra cirka 40 bostäder i bostadsrättsform i perfekt lantligt läge endast några minuters pendling till stan. Bostäderna kommer variera mellan lägenheter i 4-lägenhetshus (65-88 kvm), vår klassiska bostadsrättsvilla (116 kvm) samt vår nyhet; radhuset en effektiv bostad om 103 kvm bostadsarea. Håll utkik på vår hemsida och sociala kanaler under hösten för information om säljstart. Vill du reservera en köplats så skicka din intresseanmälan redan nu till info@bonorr.se eller ring 063-514040.

Läs mer

Brf Björnvallen – Björnrike

2020-07-06

Vid nya liften mellan Björnrike Torg och Björnvallen ritar vi nu 36 skidåkarlägenheter med planerad byggstart i år och inflyttning 2021! Anmäl ditt intresse redan nu och ta en kontakt med oss för visning av liknande färdigbyggda bostäder! Mer info under projekt.

Denna vecka kör vi också tillträde i hus 1 Brf Tallhöjden Vemdalsskalet och i Brf Forsasvängen Duved så monteras hus E1 – E4 denna vecka. Vi önskar en fortsatt trevlig sommar!

Läs mer

Sommarhälsning och nytt projekt!

2020-06-25

Den sena vårvintern byttes snabbt mot högsommar och vi får kämpa på med tropisk värme på våra byggen. Inom kort har vi tillträde i hus 1 Brf Tallhöjden och allt fortlöper enligt plan, vi kör några veckor semesterstängt vecka 29-31 och laddar inför en intensiv höst med produktion och tillträden. Dessutom kommer vi släppa ett nytt projekt, håll utkik på vår hemsida och sociala medier! Bifogat en bild från Brf Tallhöjden i går.

/BoNorr

Läs mer

Brf Forsasvängen

2020-05-26

Byggnation går enligt planen och nu är flerbostadshuset och en bostadsrättsvilla resta, det blir väldigt fint!

Läs mer

Brf Tallhöjden

2020-04-27

Nya bilder under projektmappen för Brf Tallhöjden! Kontakta mäklaren i dag för visning!

Nytt kontor och byggproduktion

2020-04-23

Fortfarande fullt med snö i Duved, Tegefjäll och Vemdalen där vi nu bygger för fullt. I Duved, Brf Forsasvängen, har vi startar markarbeten och inom kort gjuter vi första plattan!

Vi har haft våra första tillträden i Brf Tallhöjden hus 3, mycket fina lägenheter! Kolla in projektets mäklarsida för mer invändiga bilder! Det närmar sig också tillträde i hus 2! På bilden nedan ser ni hus 3 strax innan tillträde!

Vi flyttar nu tvärs över gatan till nybyggda kontor, välkommen på kaffe! Voltvägen 36 A, 831 48 Östersund!

Läs mer

Brf Tallhöjden

2020-03-25

Nu monteras hus 4 och 8 april har hus 3 tillträde. Lägenheterna blir superfina! Se våra sociala medier för mer info.

Läs mer

Corona

2020-03-23

Vi på BoNorr följer utvecklingen kontinuerligt av Coronavirusets utbredning och hänvisar/följer folkhälsomyndighetens krav och rekommendationer. Vi jobbar med digitala avtal och erbjuder även visningar via videolänk om så önskas. Vi har full produktion och ser fram emot de första tillträdena som sker inom några veckor!

Säljstart Brf Ängsvallen 3

2020-02-21

Nu släpper vi Brf Ängsvallen 3 till försäljning, -in och kolla under projekt! 56 lägenheter med gångavstånd till skidåkning och kommunikationer, 41-77m² med inflyttningsstart i slutet av 2020!

Läs mer

Uppdatering

2020-02-07

-Full vinter och full produktion. I Vemdalen, Brf Tallhöjden, är byggtakten hög och om 2 månader är första tillträde. Längre ned en bild tagen i veckan.

-I Duved, Brf Forsasvängen, håller vi tekniskt samråd om 2 veckor och är redo inför vårens byggstart. Inom kort tecknas förhandsavtalen!

-Inom kort släpper vi projekt Brf Ängsvallen 3 i Tegefjäll, Åre. 56 bostadsrätter i direkt anslutning till Åres liftsystem!

-Ni följer väl oss i sociala medier? På Facebook och Instagram kan ni följa det senaste som händer.

Läs mer

Video: Ski in/ski out Brf Tallhöjden

2020-01-21

Vi visar ski in och ski out-vägar till Brf Tallhöjden, till sommaren ska första delen röjas från sly och buskar. I videon ser vi också att 3 hus snart är resta! Nu är det bara lite mer än 2 månader till första tillträde!

Läs mer

Brf Tallhöjden

2020-01-10

Hus 3 och Hus 2 tar form bland tallar och liften runt knuten. Passa på att reservera en lägenhet, några kvar!

Läs mer

Nytt år!

2020-01-08

Nytt år och vi står redo med ny energi och en intensiv och rolig vinter med full byggproduktion. Nedan en färsk bild från byggnationerna vid Tallhöjden i Vemdalen.

Läs mer

Brf Forsasvängen: Skylten på plats!

2019-12-18
Nu närmar det sig, skylt på plats och i morgon släpps projektet Brf Forsasvängen på Hemnet och på www.bonorr.se för reservationsbokning!

Läs mer

Brf Tallhöjden – stomresning

2019-12-10

Nu monteras hus 2 och 3, -fina lockläktfasader! Bilden är tagen i dag med hus 3 i förgrunden.

/BoNorr

Läs mer

Brf Tallhöjden i Vemdalen- Byggnation pågår för fullt!

2019-12-06

Möblerade och utrustade vid inflyttning ger mer tid till skidåkning! Fjällägenheter med 3 sovrum, 2 våtrum, bastu, förråd/vallabod säljs inklusive möbler och husgeråd. Bygget är i full gång, tillträde från april -20. Passa på att boka din lägenhet nu så kan du fira påsk i den redan denna säsong! Se mer på https://bonorr.se/projekt/brf-tallhojden/

Läs mer

Brf Forsasvängen – Nyproducerade bostadsrättsvillor och lägenheter centralt i Duved!

2019-12-05

16 bostadsrättsvillor och 4 lägenheter. Säljstart inom kort! Läs mer om projektet och anmäl ditt intresse redan nu under projekt – Brf Forsasvängen: https://bonorr.se/projekt/brf-forsasvangen/

Brf Forsasvängen

2019-11-26

Inom kort släpper vi Brf Forsasvängen i Duved, Åre. Enbostadshus och lägenheter perfekt permanentboende för hela familjen. Håll utkik på hemsidan inom kort samt hemnet!

/BoNorr

Ny hemsida!

2019-11-25

Nu har vi precis lanserat vår nya hemsida! www.bonorr.se
Vi kommer löpande att uppdatera er med nyheter i detta flöde om vad som händer i vårt företag och i våra projekt. Kul att du är intresserad!

/BoNorr