Brf Björnvallen – Björnrike

2020-07-06

Vid nya liften mellan Björnrike Torg och Björnvallen ritar vi nu 36 skidåkarlägenheter med planerad byggstart i år och inflyttning 2021! Anmäl ditt intresse redan nu och ta en kontakt med oss för visning av liknande färdigbyggda bostäder! Mer info under projekt.

Denna vecka kör vi också tillträde i hus 1 Brf Tallhöjden Vemdalsskalet och i Brf Forsasvängen Duved så monteras hus E1 – E4 denna vecka. Vi önskar en fortsatt trevlig sommar!

Läs mer

Sommarhälsning och nytt projekt!

2020-06-25

Den sena vårvintern byttes snabbt mot högsommar och vi får kämpa på med tropisk värme på våra byggen. Inom kort har vi tillträde i hus 1 Brf Tallhöjden och allt fortlöper enligt plan, vi kör några veckor semesterstängt vecka 29-31 och laddar inför en intensiv höst med produktion och tillträden. Dessutom kommer vi släppa ett nytt projekt, håll utkik på vår hemsida och sociala medier! Bifogat en bild från Brf Tallhöjden i går.

/BoNorr

Läs mer

Brf Forsasvängen

2020-05-26

Byggnation går enligt planen och nu är flerbostadshuset och en bostadsrättsvilla resta, det blir väldigt fint!

Läs mer

Brf Tallhöjden

2020-04-27

Nya bilder under projektmappen för Brf Tallhöjden! Kontakta mäklaren i dag för visning!

Nytt kontor och byggproduktion

2020-04-23

Fortfarande fullt med snö i Duved, Tegefjäll och Vemdalen där vi nu bygger för fullt. I Duved, Brf Forsasvängen, har vi startar markarbeten och inom kort gjuter vi första plattan!

Vi har haft våra första tillträden i Brf Tallhöjden hus 3, mycket fina lägenheter! Kolla in projektets mäklarsida för mer invändiga bilder! Det närmar sig också tillträde i hus 2! På bilden nedan ser ni hus 3 strax innan tillträde!

Vi flyttar nu tvärs över gatan till nybyggda kontor, välkommen på kaffe! Voltvägen 36 A, 831 48 Östersund!

Läs mer