Brf Tallhöjden

2020-03-25

Nu monteras hus 4 och 8 april har hus 3 tillträde. Lägenheterna blir superfina! Se våra sociala medier för mer info.

Läs mer

Corona

2020-03-23

Vi på BoNorr följer utvecklingen kontinuerligt av Coronavirusets utbredning och hänvisar/följer folkhälsomyndighetens krav och rekommendationer. Vi jobbar med digitala avtal och erbjuder även visningar via videolänk om så önskas. Vi har full produktion och ser fram emot de första tillträdena som sker inom några veckor!

Säljstart Brf Ängsvallen 3

2020-02-21

Nu släpper vi Brf Ängsvallen 3 till försäljning, -in och kolla under projekt! 56 lägenheter med gångavstånd till skidåkning och kommunikationer, 41-77m² med inflyttningsstart i slutet av 2020!

Läs mer

Uppdatering

2020-02-07

-Full vinter och full produktion. I Vemdalen, Brf Tallhöjden, är byggtakten hög och om 2 månader är första tillträde. Längre ned en bild tagen i veckan.

-I Duved, Brf Forsasvängen, håller vi tekniskt samråd om 2 veckor och är redo inför vårens byggstart. Inom kort tecknas förhandsavtalen!

-Inom kort släpper vi projekt Brf Ängsvallen 3 i Tegefjäll, Åre. 56 bostadsrätter i direkt anslutning till Åres liftsystem!

-Ni följer väl oss i sociala medier? På Facebook och Instagram kan ni följa det senaste som händer.

Läs mer

Video: Ski in/ski out Brf Tallhöjden

2020-01-21

Vi visar ski in och ski out-vägar till Brf Tallhöjden, till sommaren ska första delen röjas från sly och buskar. I videon ser vi också att 3 hus snart är resta! Nu är det bara lite mer än 2 månader till första tillträde!

Läs mer