• Planering

  • Säljstart

  • Byggstart

  • Tillvalsprocess

  • Inflytt

Ås Ängar – 46 bostadsrätter - Nyproducerade bostäder i Ås!

46 Bostadsrättsvillor, radhus och lägenheter
Nu har du chansen att förvärva en nyproducerat bostad i Ås! Mellan Nyhemsvägen och Åskottvägen, i den så kallade Ås-kilen!

Radhusen består av tre radhuslängor med fyra radhus i varje byggnad, med egen carport i länga. Radhusen byggs med genomgående hög standard och fina materialval. Bra planlösning med sociala ytor i form av kök och vardagsrum på nedre plan. På övre plan finns tre sovrum samt ett allrum som går att göra till ytterligare ett sovrum. Lyxigt med komplett badrum på båda våningsplanen. Praktiskt med eget förråd intill huset. Carport med ytterligare förråd i länga.

Lägenheterna byggs sex huskroppar med endast fyra lägenheter i vardera, vilket innebär att du har egen ingång. På nedre plan har du egen uteplats och på övre plan har du en stor balkong. Det byggs åtta 3:or på 65 kvm, åtta 3:or på 77 kvm och åtta 4:or på 88 kvm. De större treorna går att göra om till en fyra. I de större fyrorna finns både badrum och separat gäst-wc. Carport i länga ingår i avgiften och har praktiskt förråd.

Bostadsrättsvillorna blir fristående med eget förråd, carport och egen uteplats. Bostadsrättsvillorna är 114 kvm och byggs med genomgående hög standard och fina materialval. Bra planlösning med sociala ytor i form av kök och vardagsrum på nedre plan. På övre plan finns fyra sovrum, bra klädkammare samt ett allrum för mysigt umgänge. Lyxigt med komplett badrum på båda våningsplanen. Mycket praktiskt med egen carport intill huset. Två förråd finns, ett i carporten och ett vid huset. Till varje villa hör en mysig tomt som förfogas av bostadsrättsägaren men ägs av bostadsrättsföreningen. Totalt 10 st bostadsrättsvillor byggs.

Bostäderna har kök från Ballingslöv och det är ekparkett i alla rum förutom i våtrum och vid entrén där det är grått klinkergolv. Vitvaror från Cylinda med 5 års garanti. Uppvärmning via egen frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme och rumsreglering samt övervakning via Nibe uplink (app). Du får fördelen att själv kunna övervaka och kontrollera dina egna värme/tappvarmvattenkostnader. Badrummen är helkaklade, badrumsskåp från Ballingslöv och har tvättmaskin och torktumlare i badrummet på nedre plan. Fiberanslutning finns för bokning av eget abonnemang .

Nedan kan några 3D-illustrationer ses över projektet samt några bilder från tidigare projekt med liknande bostäder. Ändringar kan ske.

Kort fakta om bostäderna

OrtÅs

BostadstypLägenheter, radhus och bostadsrättsvillor

Boyta65-114

Antal rum3-5

Pris1,595,000 kr - 2,845,000 kr

Avgift2,615 kr/mån - 4,586 kr/mån

Inflytt2021

Bostadsväljare

Kontakt och Intresseanmälan


Ansvaring Mäklare
Evalena Lindvall
Fastighetsmäklare Svensk Fastighetsförmedling
070-3710102
evalena.lindvall@svenskfast.se

Gå till mäklare