Om oss

Vi har en lång historik med byggproduktion inom samma koncernstruktur vilket lett till att vi har god insyn och genomgående fokus på byggproduktion och kvalité. Vi producerar ungefär 100 bostadsrätter per år och fokuserar på att bygga bostäder du har råd med och som passar alla plånböcker. BoNorr innebär en trygg bostadsaffär och ett helhetstäckande bemötande. Vi arbetar i hela processen, från råmark, detaljplan, tidiga skisser till bygglovsprocessen, byggproduktionen och överlämnandet.

BoNorr AB bildades 2017 med ett genomgående fokus, -prisvärda bostäder till nöjda kunder. BoNorr står för ett tryggt boende, gedigen byggnation och en bostad utformad att fungera oavsett hög- eller lågkonjunktur. Vår mångåriga erfarenhet av bostadsutveckling gör att vi i detalj kan studera vilka lägen som passar dessa bostäder bäst och i slutändan kan ge er ert egna trygga boende.

Vi utgår i från Östersund och har en lång yrkeserfarenhet inom bostadsutveckling. BoNorr har en växande bostadsrättsportfölj som i dag består av ca 300 byggrätter.