Garantier och försäkringar – Ett trygghetspaket till dig som kund

BoNorr är måna om att du som kund känner dig trygg under alla steg i köpprocessen och vill därför lämna
en komplett garanti för köpprocessen. Under projektets byggproduktionstid är bostadsrättsföreningens byggnad/byggnader
försäkrade via en entreprenadförsäkring och när tillträde närmar sig så tecknar BoNorr en fastighetsförsäkring (fullvärde) från tillträdesdagen för bostadsrättsföreningens byggnad/byggnader inkl bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter.

När du köper din bostad via BoNorr så kräver vi inga förskottsavgifter utan du kan i lugn och ro invänta tiden till när det närmar sig upplåtelse och tillträde. Vi har dessutom låga eller inga säljkrav innan vi starar våra byggprojekt, vilket ger er kunder så snabb tid till tillträde som möjligt.

BoNorrs upphandlade byggentreprenör ansvarar för fel och garantier som uppstår under garantitiden enligt AB04/ABT06. De vitvaror som levereras med din nya bostad lämnar vi dessutom 5 års garanti på!

BoNorr garanterar insatsen och dess avgifter i det fall föreningens andelar inte är upplåtna vid tillträdesdagen, i enlighet med respektive bostadsrättsförenings ekonomiska plan. På detta vis garanterar BoNorr en trygghet för dig som kund. Om någon bostadsrätt alltså inte blivit såld när projektet är klart står BoNorr för kostnaderna som rör denna. Skulle det fortfarande finnas osålda bostadsrätter efter sex månader köper vi dessa och svarar därigenom, som bostadsrättshavare, även fortsättningsvis för lägenheternas avgifter.