• Planering

  • Säljstart

  • Byggstart

  • Tillvalsprocess

  • Inflytt

Brf Björnvallen 1 – 36 möblerade skidåkarlägenheter - MÖBLERADE OCH UTRUSTADE VID INFLYTTNING - SKI IN/SKI OUT!

Kompletta fjällbostäder med ski in/ski out till Björnvallen, fullt utrustade med möbler & husgeråd!

Mäklaren finns på plats nästa torsdag (29/10) mellan kl 11-13 och träffar er som vill titta!

Drömmer du om eget fjällboende i härliga Björnrike? Nu finns möjligheten att förvärva ett perfekt komplett fjällboende där både möbler och husgeråd ingår i köpet - allt för att det ska bli så enkelt för dig som möjligt. Preliminärt tillträde fr.o.m Q3 2021.

Vid foten av skidbacken Björnvallen hittar du inom kort Brf Björnvallen 1 som uppförs med 36 trivsamma lägenheter perfekta för barnfamiljen. Lägenheterna är 70 kvadratmeter stora och disponeras på 3Rok-4RoK med ski in/ski out-läge. Bostäderna är tänkta att präglas av stilsäkra materialval tillsammans med en genomgående bra planlösning. Här kommer funktionella lösningar att samsas tillsammans med genomtänkta bekvämligheter - allt uttänkt i minsta detalj för att underlätta er fjällvistelse. Från din bostad kan du enkelt glida ner med skidorna till Björnrike torg med butik och restaurang och där det planeras utbud av mysiga kaféer och butiker. Här finner du även hälsocentralen Fjällhälsan och härifrån finns även Grizzly express som tar dig hela vägen upp till den soliga fjälltoppen. Alldeles ovanför Brf Björnvallen 1 byggs nu dessutom en ny släplift som knyter samman Björnrike Torg och Björnvallen.

Brf Björnvallen 1 utgörs av 4 bostadsbyggnader med limträpanel i sober grå nyans som är tänkt att smälta in vackert mot fjällnaturen. Bostäderna är utrustade med vattenburen golvvärme via bergvärme och varje lägenhet har balkong eller uteplats i söderläge för bästa tänkbara solläge att njuta av. Smakfull interiör med bl.a. stilsäkert kvalitetskök från Ballingslöv i grå nyans som smälter in fint tillsammans med genomgående ekparkett i lägenheten. Varje rum har träpanel på en vägg vilket bidrar till rustik fjällkänsla. Kaklat badrum i modern tappning med bastu samt en extra WC. Bostäderna säljes med monterade möblerade och husgeråd till ett värde av ca 190.000 kr vilket specificeras för respektive lägenhetstyp under dokument på mäklarens hemsida (länk finns på denna sida). Möbler och husgeråd är specialanpassade för turistiskt boende och uthyrning via SkiStar. Erbjudande om att med tilläggskostnad komplettera fler möbler/inventarier kommer att skickas ut senare. Till varje lägenhet medföljer ett skidskåp samt egen parkeringsplats med motorvärmarstolpe vilket är praktiskt. Inom föreningen kommer även några p-platser vara utrustade med laddstolpar för exempelvis elbilar.

För de som önskar finns möjligheten att koppla på ett förmånligt uthyrningsavtal via Skistar med preliminära intäkter om ca 110.000kr i bruttointäkt. Ägare i Brf Björnvallen 1 som väljer att hyra ut erhåller rabatter på bl.a skipass samt rabatt på förmedlingsprovision vilken blir 20 % år 1, 25 % år 2 och 29% år 3. Ingen bindningstid. Mer information hos mäklaren.

Här nedan några 3D-illustrationer, mindre ändringar kan komma att ske. Ta gärna en titt på våra tidigare och andra pågående projekt i fjällvärlden under fliken "Projekt".

Kort fakta om bostäderna

OrtBjörnrike

BostadstypLägenheter

Boyta70 kvm

Antal rum4

Pris1,950,000 kr - 2,350,000 kr

Avgift3542 kr/mån

Inflytt2021

Bostadsväljare

Kontakt och Intresseanmälan


Ansvaring Mäklare
Andreas Palmqvist
Fastighetsmäklare
0702828962
andreas.palmqvist@svenskfast.se

Gå till mäklare