• Planering

  • Säljstart

  • Byggstart

  • Tillvalsprocess

  • Inflytt

Brf Funäs Fjällby 1 - MÖBLERADE SKIDÅKARLÄGENHETER MITT I SKIDBACKEN- SKI IN/SKI OUT!

Nyproducerade möblerade skidåkarlägenheter med ski-in/ski-out läge på Funäsdalsberget alldeles vid Kåvan Express

BoNorr har precis färdigställt dessa skidåkarlägenheter med riktigt bra ski-in/ski-out läge i populära Kåvan, Funäsdalen. Här kan du hoppa på skidorna precis vid husknuten och avnjuta en härlig dag i backen. Bostäderna om 70 kvm har en bra och genomtänkt planlösning med tre sovrum, gäst-wc i anslutning till hallen, kök från Ballingslöv eller likvärdigt samt badrum med bastu och tvättmaskin. Möbler och husgeråd ingår i alla lägenheter till ett värde av 200 000 kr. Med andra ord är dessa lägenheter med fantastiskt läge redo för dig att flytta in i och börja använda så fort det är tillträde. Det är vattenburen golvvärme i alla lägenheter och varje bostad har en egen frånluftsvärmepump med möjlighet till övervakning och styrning via app. Husen kommer också från en lokal husfabrik vilket känns extra roligt. Föreningen kommer även ha möjlighet till elbilsladdning via en gemensam laddstolpe som är appstyrd.

Bostäderna ligger vid Kåvan gästcenter och här kan du bland annat köpa skipass, fika eller äta en god lunch. Funäsdalen och Funäsfjällen erbjuder bland annat Skandinaviens största skidområde med 136 nedfarter, randoné och offpist, fantastiska längdspår, fina skoterleder, myskoxesafari och massa andra spännande aktiviteter. På sommaren kan du njuta av fina vandringsleder, cykling och bra fiske. Detaljplanen medger även torg- och servicebyggnader i området vilket på sikt kan skapa en väldigt trevlig torgmiljö intill projektet. Tack vare Funäsdalens fina utbud av aktiviteter samt lägenheternas planlösning och möblemang lämpar sig lägenheterna bra för uthyrning med möjlighet till bra intäkter.

Lägenheterna säljs fullt möblerade och utrustade med husgeråd, bara att flytta in! Se mer info på mäklarsidan. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor eller funderingar kring projektet. Klicka på länken "Gå till mäklarsidan", där några få återstående lägenheter finns för omförsäljning.

I bostaden välkomnas du till en hall med mörkgrått klinker på golvet, perfekt när man behöver gå in med pjäxor. Här finns det också en hallmöbel som ger bra förvaring. Från hallen når du det första av tre sovrum utrustat med en våningssäng med bredare underslaf och en garderob. Lägenheten har en gäst-wc som även den nås direkt från hallen. Längre in i bostaden finns de två andra sovrummen. Ett master bedroom med en 160 cm dubbelsäng och garderober som ger bra förvaringsmöjligheter och ett mindre sovrum med en våningssäng med bredare underslaf samt en garderob. Lägenheten har ett helkaklat badrum utrustat med badrumsmöbel, wc, badrumskommod, spegelskåp, elektrisk handdukstork, dusch, vägghängt torkskåp och en praktisk tvättmaskin. Här finns också en bastu vilket kan vara välbehövligt efter en heldag i skidbacken.

Lägenheten har en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket från Ballingslöv eller likvärdigt har peppargrå skåpluckor, en ljus bänkskiva och vitvaror i rostfritt stål. Det är utrustat med kyl/frys, ugn, induktionshäll, fläkt, mikro och en fullstor diskmaskin. I köket finns det också en matgrupp med plats för 6 personer. I vardagsrumsdelen finns det en soffa, fåtölj, vardagsrumsbord och en tv-bänk samt en utgång till lägenhetens altan/balkong.

I hela lägenheten är det ett enhetligt ekparkettgolv och vattenburen golvvärme. På en del av väggarna kommer det också att vara en fin träpanel som ger en härlig och ombonad fjällkänsla.

Kamin kommer att ingå i bostäderna på det övre planet.

Ni finner mer information på mäklarsidan!

Kort fakta om bostäderna

Ort Funäsdalen

Bostadstyp Lägenheter

Boyta 70 kvm

Antal rum 4

Pris 2,995,000 kr - 3,395,000 kr

Avgift 4468

Inflytt Omgående