• Planering

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Tillvalsprocess

 • Inflytt

Brf Forsasvängen – Slutsålt - Nyproducerade bostadsrättsvillor och lägenheter centralt i Duved!

Projektet är slutsålt och produktion pågår, följ bygget i våra sociala medier!

16 bostadsrättsvillor och 4 lägenheter
Nu kan du köpa ditt drömboende! Byggstartat!

Här byggs nu 4 lägenheter och 16 bostadsrättsvillor med villakänsla som är sammanbyggda med carport eller förråd vilket ger bra förrådsutrymmen och gott om parkeringsmöjligheter som passar perfekt för såväl permanentboende och fritidsboende. Utöver villorna byggs 4 lägenheter på 88 kvm, 5 rok. Alla bostäder har rymliga förråd i anslutning eller i närheten av entrén och parkeringsplats, några har också egen carport. Bostadsrättsvillorna är i två plan där du innanför entrén har en rymlig och praktisk hall med klinkergolv och bra avhängningsmöjligheter. I anslutning till hallen ligger ett fullutrustat badrum som också har tvättmaskin och torktumlare. Vidare in i huset ligger kök och vardagsrum i öppen planlösning med direktaccess till en härlig uteplats. Köket är från Ballingslöv och har släta gråa luckor, ljus bänkskiva och rostfria vitvaror. På övervåningen finns ytterligare ett badrum samt fyra sovrum där ett av dem har utgång till balkong. Här finns också generösa förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare.

Till villorna finns stort förråd utanför dörren och några har också egen carport. Lägenheterna är på 88 kvm och ligger längst upp mot vägen med fin utsikt upp mot Hamrebacken och Åreskutan. 5 rok med väldisponerad planlösning och bra standard. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med vardagsrummet och utgång till balkong/uteplats. Köket är från Ballingslöv och har släta gråa luckor, ljus bänkskiva och rostfria vitvaror. Lägenheten har tre bra sovrum med möjlighet att välja till ett fjärde, fullutrustat badrum och gäst-wc. På gårdsplanen finns carport och rymliga förråd till varje lägenhet. Bostadsrättsvillorna kostar 3 295 000 kr med en preliminär avgift på 4 250 kr/mån Lägenheterna kostar 2 595 000 kr med en preliminär avgift på 3 281 kr/mån I månadsavgiften ingår parkeringsplats eller carport med motorvärmare, sophantering, snöröjning, grundutbud TV, V/A och gemensamt underhåll av fastigheterna. Internet via fiber där man tecknar eget abonnemang. Alla bostäderna har egen frånluftsvärmepump med övervakning via app som leder till ökad insyn i sina faktiska förbrukningskostnader. Gå in på mäklarens hemsida för mer information! Se Bostadsväljare längre ned på denna sida.

Tillvalsmöjligheter finns och delas ut vid förfrågan/intresse via mäklare.

Bygglov är klart och markarbeten påbörjas inom kort. Preliminärt tillträde oktober 2020 för lägenheterna samt hus E5-E7, februari 2021 för hus E1-E4 mars 2021 E8-E10 och maj 2021 för E11-E16

Vill du köpa lägenhet i Brf Forsasvängen, gör så här: Kontakta ansvarig mäklare för att teckna förhandsavtal kopplat till den intygsgivna ekonomiska planen. Inga förskottsavgifter tas ut i detta skede. Innan tillträdet tecknas Upplåtelseavtal och då erläggs handpenning på 10 %. Slutlikvid erläggs i samband med tillträdet. Eventuella tillval faktureras separat.

Kort fakta om bostäderna

OrtDuved, Åre

BostadstypRadhusvillor och Lägenheter

Boyta88-114 kvm

Antal rum5

Pris2 595 000 kr respektive 3 295 000 kr

AvgiftPreliminärt 3281 kr/mån respektive 4250 kr/mån

InflyttFrån hösten 2020

Bostadsväljare

Kontakt och Intresseanmälan


  Ansvaring Mäklare
  Jessica Sjödin
  Fastighetsmäklare
  0703-242994
  jessica.sjodin@lansfast.se

  Gå till mäklare