• Planering

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Tillvalsprocess

 • Inflytt

Brf Ås Ängar 2 - BRF ÅS ÄNGAR 2 – 26 BOSTADSRÄTTER - NYPRODUCERADE BOSTÄDER

BRF ÅS ÄNGAR 2!
Nu har du chansen att förvärva en av de 26st nyproducerade bostäderna i Brf Ås Ängar etapp 2! Boendeformerna du har att välja mellan är bostadsrättsvillor, radhus och lägenheter!

Radhusen består av 2st 4-radhuslängor och 1st 2-radhuslänga. Egen carport i länga. Radhusen byggs med genomgående hög standard och fina materialval. Bra planlösning med öppna sociala ytor i form av kök och vardagsrum på nedre plan. På övre plan finns tre sovrum samt ett allrum som går att göra till ytterligare ett sovrum. Praktiskt boende med badrum på båda våningsplanen. Radhusen har två små förråd till respektive bostad.

Lägenheterna består av två huskroppar med endast fyra lägenheter i vardera husen, totalt åtta hushåll. Varje lägenhet har egen entré. På nedre plan har du egen uteplats och på övre plan har du en stor balkong. Det byggs fyra stycken 3:or på 65 kvm och fyra stycken 4:or på 88 kvm. Carport i länga ingår i avgiften och har praktiskt förråd.

Bostadsrättsvillorna blir fristående med eget förråd, carport och egen uteplats. Totalt kommer det byggas åtta bostadsrättsvillor. Boytan är 114 kvm och byggs med genomgående hög standard och fina materialval. Bra planlösning med öppna sociala ytor i form av kök och vardagsrum med kamin på nedre plan. På övre plan finns fyra sovrum, bra klädkammare samt ett allrum för mysigt umgänge. Praktiskt boende med badrum på båda våningsplanen. Egen carport intill huset. Det tillhör två förråd, ena förrådet finns i carporten och det andra vid huset. Till varje enbostadsvilla hör en mysig tomt som förfogas av bostadsrättsägaren men ägs bostadsrättsföreningen.

Bostäderna har kök från Ballingslöv (el likvärdigt) och det är ekparkett i alla rum förutom i våtrum och vid entrén där det är grått klinkergolv. Vitvaror från Cylinda (el likvärdigt) med 5 års garanti. Uppvärmning via egen frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme och rumsreglering samt övervakning via Nibe uplink (app). Du får fördelen att själv kunna övervaka och kontrollera dina egna värme/tappvarmvattenkostnader. Badrummen är helkaklade, badrumsskåp från Ballingslöv. Tvättmaskin och torktumlare finns i badrummet på nedre plan. Fiberanslutning finns för bokning av eget abonnemang.

Möjlighet till tillval kommer att erbjudas framgent.

För mer information klicka på Bostadsväljaren där du hittar de respektive bostädernas Bofaktablad. Nedan kan du även se några 3D-illustrationer över projektet samt några bilder från etapp 1 med liknande bostäder. Ändringar kan ske.

Byggnation pågår för fullt- tillträde planerat med början av oktober 2022. Kontakta mäklaren nu för att teckna avtal!Kort fakta om bostäderna

Ort Ås

Bostadstyp Lägenheter, radhus och bostadsrättsvillor

Boyta 65-114 kvm

Antal rum 3, 4 eller 6

Pris 1,795,000 - 3,450,000 kr

Avgift 3622- 6352 kr/mån

Inflytt Från oktober -22

Bostadsväljare

Kontakt och Intresseanmälan


  Ansvaring Mäklare
  Camilla Sandmark
  Fastighetsmäklare
  072-2424009
  camilla.sandmark@lansfast.se

  Gå till mäklare