• Planering

  • Säljstart

  • Byggstart

  • Tillvalsprocess

  • Inflytt

Brf Tallhöjden - Möblerade och utrustade vid inflyttning & ski in/ski out!

Projektet är slutsålt och alla bostäder har tillträtt!

Inledning
Möblerade och utrustade vid inflyttning ger mer tid till skidåkning! Fjällägenheter med 3 sovrum, 2 våtrum, bastu, förråd/vallabod säljs inklusive möbler och husgeråd. Bygget är i full gång, tillträde från april -20.

Möblerade och utrustade 4:or i Skalspasset med ski in/ski out invid sittliften Väst Express.
Vid foten av Hovdefjället i Skalspasset uppförs brf Tallhöjden med gångavstånd till skidbackar, liftar och restaurang/Skistarshop. Boendet utgörs av 6 Härjedalshus med röda träfasader i lockläkt som vackert smälter in mot naturen. Ski in till tomten via Nääsbacken och gångavstånd/ski out till Väst Express som tar dig hela vägen ned till Vemdalsskalet. Grillkåta samt vallbod uppförs på tomten med tillgång för alla i föreningen. Med både utsiktsläge och solläge nyttjas husen både på fram- och baksida med både entré samt altan/balkong.

Byggnation pågår för fullt och går enligt tidsplan.
Preliminära tillträden:
Hus 3: prel 8 april -20
Hus 2: prel 19 maj -20
Hus 1: prel: 8 juli -20
Hus 4: prel: 24 sep -20
Hus 6: prel: 22 okt -20
Hus 5: prel: 10 dec -20

Så här köper du i brf Tallhöjden
Besök mäklarens hemsida för information om hur du väljer din lägenhet samt det aktuella bokningsläget!

Interiör
Lägenheterna säljs fullt möblerade och utrustade.
Entré från liten uteplats, där man kan fånga morgon- eller kvällssol, till hall med möbel för skidkläder/ hjälmar och pjäxor. Här finns även torkskåp. Allrum med kök från Ballingslöv utrustat med rostfria vitvaror från Cylinda såsom kyl/frys, häll/ugn, diskmaskin samt micro. Här finns matplats för 6 personer samt soffa och soffbord. Från allrum utgång till balkong/altan. Tre sovrum med garderob. Det större sovrummet är utrustat med dubbelsäng och de två mindre med familjesängar. Badrum med kakel/klinker utrustat med wc, handfat, dusch/duschväggar, handdukstork, tvättmaskin samt bastu. Extra wc finns. På de översta planen finns möjlighet om tillval av Contura braskamin för 60.000kr. Genomgående ljuslaserade ekgolv/klinker med vattenburen golvvärme. Egen värmepump med övervakning via app som leder till ökad insyn i sina faktiska förbrukningskostnader.

Inredning
Lägenheterna säljes komplett med monterade möblerade och husgeråd till ett värde av ca 150.000 kr. Möbler och husgeråd specificeras för respektive lägenhetstyp under fliken Dokument. Möbler och husgeråd är specialanpassade för turistiskt boende och uthyrning via SkiStar. Observera att möbelbeskrivningarnas planlösningar kan skilja sig från verklig planlösning. Erbjudande om att med tilläggskostnad komplettera fler möbler/inventarier kommer att skickas ut senare.

Takhöjder
Takhöjder: Suterrängplan, markplan och mellanplan har ca 2,5 m takhöjd. Övre plan i respektive hus har ca 2,7 m takhöjd.
Husens plushöjder på plan 1:
Hus 1 +604,40
Hus 2 +605,40
Hus 3 +605,00
Hus 4 +609,00
Hus 5 +607,00
Hus 6 +610,00

Reservation för att ändringar kan ske på illustrationer. Utvändiga förändring är gjorda såsom trapplösning där full tillgänglighet möjliggörs med trapphiss i hus 3-6, samt borttaget altanräcke på plan 1 i hus 1 och 2 (visas fel på 3D-illustrationer), se korrekt fasad på bygglovsritning under dokument. Invändiga bilder är miljöbilder från byggarens tidigare projekt men ger en inblick i detta projekt.
Byggnadsritningar kommer inom kort under dokument. Bofaktablad kommer framgent som blir den ritning som kopplas till upplåtelseavtal.


Invändiga bilder är miljöbilder från byggarens tidigare projekt.

Kort fakta om bostäderna

Ort Vemdalsskalet - Klockarfjället

Bostadstyp Lägenheter

Boyta 70 kvm

Antal rum 4 RoK

Pris Från 1 995 000 kr

Avgift 2 913 kr

Inflytt Från April 2020

Ski in/out!