Senaste nytt!

2023-04-14

Vintern har rullat på snabbt och vi har haft tillträden både i Brf Ås Ängar 2 och Brf Funäs Fjällby 1. Rådande världsläge skapar utmaningar för hela näringslivet men vi ser fortsatt en stor efterfrågan på våra bostäder vilket är glädjande. I Ås fortsätter produktionen till enligt tidplan och vi har 8 bostäder kvar att tillträda, passa på att kolla in vår visningsbostad -ett fåtal bostäder kvar till försäljning! I Funäsdalen är första etappen Brf Funäs Fjällby 1 färdigställd och nu påbörjar vi även projektet för nästa etapp Brf Funäs Fjällby 2.

I Sundsvall, Nolby, ansöker vi nu om planbesked för ett nytt projekt med lägenheter, radhus och fristående enbostadshus. Vill ni lämna en intresseanmälan så maila kundservice@bonorr.se!

Normalt uppdaterar vi främst i våra sociala medier Instragram/Facebook, följ oss där för senaste lägesrapport i pågående projekt.

//BoNorr